Ένα Σακίδιο Για Τον Δρόμο.! Χρονικό δράσης. | una cucina

una cucina

Καλωσορίσατε στην κουζίνα μας!!
Εδώ, οι μυρωδιές, τα αρώματα, οι δοκιμές, οι εικόνες, οι προσδοκίες, ανταμώνουν αρμονικά και μας οδηγούν σε παράδεισο γευστικών ηδονών!
Δείτε και μόνοι σας ;)

food n' eros

Ένα Σακίδιο Για Τον Δρόμο.! Χρονικό δράσης.

0
                                                                       3.473 σακίδια!!!!!!!
Από 17/12/2015 ως και εχθές 23/04/2016 η ΠΑΡΕΑ μας πραγματοποίησε 6 παραδόσεις σε παιδιά στο λιμάνι του Πειραιά, στο Ελληνικό, τον Ελαιώνα, το Hotel Plaza, στη στέγη ασυνόδευτων παιδιών στο Μοσχάτο & στους ξενώνες των Γιατρών του Κόσμου στο κέντρο της Αθήνας. Σακίδια γεμάτα με είδη προσωπικής υγιεινής, παιχνίδια, ρούχα, τρόφιμα μα πιο πολύ με αγάπη!!! Φτιαγμένα όλα με φροντίδα από μαθητές σχολείων σε όλη την Ελλάδα, από φίλους, συναδέλφους σε εταιρίες αλλά και σακίδια που ήρθαν από το εξωτερικό!
Ηταν ίσως η μεγαλύτερη, δυσκολότερη, πιο χρονοβόρα δράση της ομάδας μας, μα συνάμα η πιο χαρούμενη, γεμάτη όμορφα συναισθήματα και πολύ θετική ενέργεια.
3.473 παιδικά χαμόγελα :)
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους βοήθησαν, όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και συμμετείχαν στην δράση αυτή. Τους φίλους μας που ήρθαν και ανοίξαμε/ελέγξαμε/συμπληρώσαμε/κουβαλήσαμε όλα αυτά τα σακίδια Nese Isler Si Dora Constantina Malamateniou 
Τους φίλους μας που παρατούσαν τις δουλείες τους για να έρθουν με τα φορτηγά τους να φορτώσουμε και να μεταφέρουμε τα σακίδια αυτά Γιαννης Παρεα Dimitris Dedemadis Konstantinos Stamou Παναγιώτης 
Την Γενική Ταχυδρομική για την συνεργασία μας, (τίποτα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την δυνατότητα της δωρεάν αποστολής από κάθε σημείο της Ελλάδας)!! το Θέατρο Πόρτα, τον ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, το Το Νοστιμο το GAMELAND και τα υποκατστήματα της YAMAHA Μοτοδυναμική, για την διάθεση του χώρου τους και την παραλαβή / συγκέντρωση των σακιδίων. Μα περισσότερο τους δασκάλους, καθηγητές, παιδαγωγούς όλων των σχολείων από κάθε μεριά της χώρας μας, τους μαθητές και τους γονείς τους, τους ανθρώπους που έκαναν γνωστή την δράση αυτή και έτσι καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αυτόν των αριθμό των σακιδίων!!
Ευχή και ελπίδα όλων μας να σταματήσει ο πόλεμος και να ανοίξουν τα σύνορα ώστε να βρούν όλοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας ειρήνη, χαρά, ενα πιο σίγουρο μέλλον.

Καλή Κυριακή σε όλους: )

0 Δοκίμασαν και είπαν :

Δημοσίευση σχολίου

Δοκίμασαν και είπαν