una cucina
Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Τσιζ Κέικ Φούρνου με γιαούρτι

›
Δροσερό, ελαφρύ με ντελικάτη υπέροχη γεύση και υφή!!!  ΥΛΙΚΑ 400 γραμ μπισκότα τριμμένα τύπου Digestive 140 γραμ βούτυρο λιωμένο...
2 σχόλια:
Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Τέτοια Τυρόπιτα Δεν Έχεις Δοκιμάσει!

›
  Λεπτομέρειες Ποσότητα: 12 τεμάχια Θερμοκρασία φούρνου: 175 C στον αέρα Χρόνος ψησίματος: 30-35 λεπτά Σχόλιο ποιητή: " μπουκιά και συχ...
Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Το Κέικ της Δευτέρας: Κέικ με Φουντούκια και Σοκολάτα

›
ΟΔΗΓΙΕΣ   1 κούπα: 250 ml Θερμοκρασία φούρνου: 170 C στον αέρα ή 180 C αντιστάσεις πάνω κάτω Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά Είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ...
Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Το Κέικ της Δευτέρας: Κέικ Πορτοκάλι με Γλάσο Σοκολάτα Δίχρωμη

›
ΟΔΗΓΙΕΣ   1 κούπα : 250 ml 1/2 κούπα : 125 ml Θερμοκρασία φούρνου : 170 C στον αέρα ή 180 C αντιστάσεις πάνω κάτω Χρόνος ψησίματος : 45 - 50...
Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Το Κέικ της Δευτέρας: Carrot Cake - Κέικ Καρότου με Γλάσο Πορτοκάλι

›
  ΟΔΗΓΙΕΣ  1 κούπα : 250 ml Θερμοκρασία φούρνου : 170 C στον αέρα ή 180 C αντιστάσεις πάνω κάτω Χρόνος ψησίματος : 45 - 50 λεπτά Προετοιμασ...
1 σχόλιο:
Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ με γεύση ονείρου

›
ΟΔΗΓΙΕΣ  1 κούπα : 250 ml Θερμοκρασία φούρνου : 160 C στον αέρα  Χρόνος ψησίματος : 18 λεπτά Θρυμματίζονται στο στόμα αφήνοντας μια πλούσια ...
Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

›
Είναι ελαφριά, είναι αρωματική και κυρίως απολαυστική!!!! Πάμε να τη φτιάξουμε......!!!! ΥΛΙΚΑ Για το Κέικ 400 γραμ φύλλο Βηρυτού  4 αβγά 16...
Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Μηλόπιτα με κρέμα

›
Είναι η εποχή τους και ψάχνουμε τα εύκολα!!!! Πάμε να την φτιάξουμε! ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα 1 αυγό  1 βανίλια 50 γραμ ζάχαρη 250 ml γάλα σε θερ...
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

›
Αυτή τη μηλόπιτα θα τη λατρέψετε.  Για την εύκολη, γρήγορη και ξεκούραστη παρασκευή της! Για την ελαφριά - απίστευτη γεύση της!! Γιατί 1 φο...
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.

Συντάκτες

Η φωτογραφία μου
Giorgos Varvakis
Προβολή πλήρους προφίλ