Είχα πάει πριν 10 μέρες στη Σάμο και επιστρέφοντας είπα να φτιάξω ένα αγαπημένο μεζεδάκι που όπως και να το συνοδέψεις παραμένει μια γαστριμαργική εμπειρία.
Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι τα κολοκύθολουλουδα δεν τα κουβάλησα από τη Σάμο αλλά τα βρήκα σε λαϊκή στο κέντρο του Βερολίνου!
Πήρα λοιπόν τα λουλουδάκια και τα έβαλα στο νερό για να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο.Έτσι μπόρεσα να τα καθαρίσω από τυχόν έντομα και να τα γεμίσω με ένα κομματάκι παρμεζάνα ελλείψει μιας πεντανόστιμης κεφαλογραβιέρας ας πούμε...
Στη συνέχεια τα βούτηξα μέσα σε ένα πολύ απλά φτιαγμένο κουρκούτι μπύρας. Το έφτιαξα μόνο με μπύρα και αλεύρι και αμέσως μετά στο τηγάνι!
Δε νομίζω να χρειάζονται λόγια για το αποτέλεσμα. Τόσο απλό μπορεί να είναι μερικές φορές ένα καλό πιάτο.
Οι φωτογραφίες τα λένε όλα, απολαύστε το !!!
ΥΓ.: Για ακόμα πιο πικάντικο αποτέλεσμα, μπορείτε να προσθέσετε στο κουρκούτι λίγη τριμμένη παρμεζάνα ;)
αρχική ανάρτηση : ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΑΣ
αρχική ανάρτηση : ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΑΣ
Κρατσανιστά ανθάκια να τα βουτάς σε παχύ γιαούρτι και να πίνεις τσιπουράκι. Ζητάω πολλά;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝ.
Τι ωραία που τα έφτιαξες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσουν πολύ!
mmmmmmm!μαρεσουν αυτα, αλλα βρισκουμε τετοια εποχη αληθεια?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα και απο εδώ,γιναν πραγματι τραγανα και πεντανιστιμα.Τωρα για την εποχη τι να πω; να ηταν Θερμοκηπείου εδω στο Βερολίνο; θα σας γελάσω. Εγω χαρηκα τόσο πολυ που τα βρήκα που δε ρωτησα τιποτα...
ΑπάντησηΔιαγραφήμε τζατζίκι γιαμ γιαμ!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλό απόγευμα
Καλέ τι μεζές είναι αυτός!! ¨οχι τίποτε άλλο, αλλά είναι και λίγο νωρ΄ςι για τσίπουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφή